Rossi riipus

Etusivu > > Miesten korut

Rossi riipus
Rossi riipus
Rossi riipus
Tuotemerkki
Valmistaja
Saurum
Tuotekoodi
L56232100000
Toimituskulut alk.
Kaunis lahjapaketti:
+2,50 €
129,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Muotoilija: Kristian Saarikorpi
Materiaali: Hopea

Rossi-riipuksen voima syntyy kiiltävän ja mattapinnan kontrastista ja voimakkaista ja virtaviivaisista muodoista.
Virtaviivainen Rossi-riipus on saanut inspiraationsa automuotoilusta ja siinä on nähtävillä voima, vauhti ja itsevarmuus - se on koru vahvalle ja tyylinsä tuntevalle korujen käyttäjälle ja toimii monen tyylin viimeistelijänä.

Rossi-riipuksen koko on 14x24 mm ja sen ketju on säädettävissä 42/45/50 cm eli lukon saa kiinnitettyä päätylenkin lisäksi kahteen säätölenkkiin ja sitä on mahdollista pitää kolmessa eri mitassa.

Virtaviivaista tyylikkyyttä ja Ferrarin punaista – niillä aineksilla muotoilijamme Kristian Saarikorpi suunnitteli Rossin, automuotoilusta inspiraationsa saaneen modernin ja tyylikkään korusarjan.
Rossi-korusarjan voima syntyy kiiltävän ja mattapinnan kontrastista ja voimakkaista ja virtaviivaisista muodoista.

Aivan kuten Rossi-sarjan koruissa on erilaisia pintoja, on meissä jokaisessa yhtä lailla monia puolia ja juuri siitä syntyy jokaisen ihmisen kauneus: vahvuudesta ja herkkyydestä, haasteista ja onnistumisista. Usko itseesi ja omiin vahvuuksiisi!

Rossi on tehty vahvalle, tyylinsä tuntevalle korujen käyttäjälle. Modernilla muotoilulla ja punaisella nahkanauhalla tuot ripauksen särmää päivittäiseen tyyliisi.

Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa ja käytämme Rossi-korujen valmistukseen 100-prosenttisesti kierrätettyä hopeaa.

tech
tech
Paytrail